Nyt viimein kerkesin pelaamaan, joten tarina jatkuu jälleen ^_^!! Yay! Ollaankin jo melko loppusuoralla, 8. sukupolvea kasvatetaan...

1223123.jpg

Yleisön pyynnöstä Linan irokeesi vaihtui soveliaampaan nutturaan. Iltaisin ennen omaa nukkumaanmenoaan Lina kävi vielä varmistamassa että lapsilla oli kaikki hyvin.

1223124.jpg

Sunnuntai aamuna pikkuiset ala-astelaiset opiskelivat yhdessä koulua varten.

1223125.jpg

Äidistä ei ollut hirveästi apua.
"Äiti pistä se peli pois kun me ei voida keskittyä läksyihin!" Natsuki valitti.
Pieni Musta-pentu seurasi peliä silmät tapillaan.

1223127.jpg

Ei näin, ei todellakaan näin. Joku on varmaan unohtanut hänet syöttämisen jälkeen yksin keittiöön.

1223128.jpg

Cain päätti kasvaa pian, että voisi huolehtia itsestään kun muut nähtävästi välillä unohtelivat hänen olemassa olonsa...

1223129.jpg

Cain sai päälleen kaapista löytyneet vanhat vaatteet, kuten niin monet muutkin tässä suvussa. Hänen luonteensa on siisti (9), menevä (9), toimelias (9), vakava (5), marisija (1).

1223130.jpg

Setsuna suoritti myös kasvupyörähdyksensä, Natsuki seuraten heti perässä. Teini-angsti kausi alkakoon!

1223131.jpg

Natsuki toivoo, että hänen tuleva puolisonsa ei ole 'liian laiha', ja mieluiten pitäisi usein hattua. Eikä meikkaisi. Rahakaan ei olisi pahitteeksi, mammonatavoitteinen kun Natsukimme on.

1223132.jpg

Romantiikkatavoitteinen Setsuna taas pitää muokatuista hiuksista ja parroista. Umm, eli hän pitää pojista?

1223133.jpg

Cainin kävelykurssi ei aina sujunut odotusten mukaisesti. "Minä alan olla tähän liian vanha", Lina mutisi.

1223134.jpg

Kärsivällisyydellä saatiin tämäkin pikkuinen kävelemään. Onneksi mahtimaito on keksitty.

1223135.jpg

Natsuki tarttui läksyihinsä uudelleen huomista koulupäivää varten.

1223136.jpg

"Jotenkin helpomman tuntuisia nämä kotitehtävät kuin ennen..." hän ihmetteli samalla kun opetteli kirjaimia.

1223137.jpg

Aika vaihtaa viihteelle. Tytön ovela suunnitelma oli pyydystää rikkaita miehiä uusien bikiniensä voimalla.

1223138.jpg

Siinä oli vain se ongelma, että ketään ei ollut näkyvissä mailla halmeilla.

1223139.jpg

Setsuna liittyi miehenpyydystäjiin, ja siinä vaiheessa Natsuki totesi että hänen mahdollisuutensa pienenivät entisestään, ja kaiken lisäksi poreammeessa alkoi tulla kuuma.

1223141.jpg

Poreammeessa vietettyjen tuntien aikana ohi oli kulkenut vain Melodi Ratakka, joka ei kelvannut kummallekaan.

1223142.jpg

Oi, pennut ovat niin söpöjä. Ihmispennut ja koiranpennut.

1223143.jpg

"Minä olen sentään edelleen rikollisnero, katsohan vain tätäkin iskua, ha!" Leikkimielisyys tallella vanhemmilla. Minä en laittanut heitä nahistelemaan, he tekivät tämän ihan oma-aloitteisesti.

1223144.jpg

Romantiikkatavoitteinen Setsuna toivoi kiihkeästi saavansa pian ensisuudelmansa, parempi aloittaa romanssit heti että ehtisi kokemaan niitä mahdollisimman paljon. Setsuna löysi kirjastosta kirjan 'Näin viettelet itsellesi poikaystävän' ja päätti noudattaa sen neuvoa, ja harjoitella puhumista ja erilaisia ilmeitä peilin edessä.

1223145.jpg

Cainille iski kiukuttelupuuska, eikä hän meinannut suostua millään menemään nukkumaan. Isosisko otti Cainin syliin ja samalla suostutteli pikkuista menemään unten maille. "Kerron sinulle sadun jos nyt menet kiltisti peiton alle." Cain totteli ja pisti silmät kiinni, hänestä oli kivaa että joku vaihteeksi keskitti huomionsa häneen. Natsuki kertoi pienen tarinan karhunpennuista, ja Cain nukahti.

1223147.jpg

Kirjan opit sisäistettyään Setsuna lähti kaupungille romanssia metsästämään, ja mikäs sen parempi ja tyylikkäämpi tapa saapua paikalle kuin vanhempien uudenkarhealla Mustangilla (luvan kanssa).

1223148.jpg

Bileys pureus - tästä eivät bileet parane. Ja ehkä löytyy seuraakin...

1223149.jpg

Tarjonta ei näin alkuillasta ollut hääppöistä. Parrakkaita miehiä muokatuilla hiuksilla ei löytynyt yhtään. "Hänen hiuksensa kyllä tarvitsisivat muokkausta..." Setsuna mumisi katsellessaan vaaleahousuista nuorukaista, mutta päätti joka tapauksessa lähestyä tätä.

1223150.jpg

Omg, sen kirjan neuvot toimii ihan täysin, Setsuna ajatteli. Hänhän on aivan armoillani. Nuorukaisen nimeksi paljastui Pekka Palosuo, ja hänellä oli oikein ihana luonne. Setsunaa ei kaduttanut että oli valinnut hänet ensimmäiseksi "uhrikseen".

1223151.jpg

Setsuna tanssitti Pekkaa ja välillä he juttelivat. Pientä flirttiä oli ilmassa. Sitten yhtäkkiä, ilman mitään selitystä Pekka häipyi paikalta ja jätti Setsunan ihmettelemään tanssilattialle.

1223152.jpg

Setsuna lähti kummissaan ja suuttuneena autolleen. Ajaessaan kotiinpäin hänen suuttumuksensa vain kasvoi. Mitä oikein tapahtui, hän mietti kuumeisesti. Mikä meni vikaan? Onneksi hän, kirjan ohjeiden mukaisesti, oli heti aluksi kysynyt Pekan numeron.

"Mitä ihmettä sä hommaat! Meillä meni niin hyvin, mihin sä oikein häivyit?" Setsuna raivosi puhelimeen.
"..."
"Vastaa mulle, toi oli törkeä temppu!"
Pekka oli hetken hiljaa ja sanoi sitten hitaasti ja kangerrellen: "No, oikeastaan... en ole ennen ajatellut että joku poika voisi olla niin... kiinnostava. Kai minua vain alkoi hermostuttamaan..."
"Tule nyt meille, selvitetään tämä."

1223153.jpg

Setsuna näki Pekan kävelevän kadunkulmasta, ja kiirehti häntä vastaan. "Ei sun tarvi tehdä mitään mikä ei tunnu susta hyvältä." Setsuna rauhoitteli toista. Yllättäen Pekka kuitenkin punastui ja mumisi jotain siitä että oli miettinyt jo. Sitten hän nosti katseensa Setsunaan ja sanoi: "Suutele mua."

Kommentit ovat edelleen tervetulleita ^_^