809840.jpg

Auringon sarastaessa Shiroi alkoi hivuttautumaan kohti arkkuansa.

809844.jpg

Sitten tapahtui pahin mahdollinen! Matti unohti ajankulun keinuessaan pihalla, ja silloin aurinko nousi. Hän ei ehtinyt juosta sisälle turvaan, vaan haihtui savuna ilmaan.

809846.jpg

Tohru ja Temari itkivät katkerasti isänsä kuolemaa. Shiroi aavisti että jokin oli pahasti vinossa, ja hän kurkisteli ikkunoista pihalle. Sen verran fiksu hän kuitenkin oli, ettei mennyt itse pihalle.

809847.jpg

"Voi Matti, miten sinä saatoit? Jätit minut yksin!" Aviomiehen kuolema oli kova paikka Shiroille, hän oli aivan surun murtama. Shiroi nappasi antivampiriinipullon kaapista ja joi sen, perheensä takia. Tässä olotilassa hän tuskin olisi edes huomannut milloin oli päivä ja milloin yö. (Ihonväri ei palautunut jostain syystä, mutta tästä eteenpäin Shiroi ei ole vampyyri.)

809848.jpg

Shiroi ei halunnut mennä sänkyyn nukkumaan, sillä se muistutti häntä liikaa hänen miehestään. Shiroi itki itsensä uneen sohvalla.

809851.jpg

"Yäh, ruokakaan ei enää maistu hyvälle." Hän ei edes huomannut syövänsä homeista ruokaa. Usein hän ei edes syönyt mitään.

809853.jpg

Hänen terveytensäkin alkoi jo pettämään, sillä hän vain itki kaiket päivät eikä huolehtinut itsestään.

809857.jpg

Sitten onneksi tapahtui jotain iloistakin, Helinä ja Timotei saivat pentuja. Niitä syntyi yhteensä kolme, kaikki terhakoita pikku pentuja. Uros nimettiin Kuminaksi, ja kaksi naarasta saivat nimikseen Ruusu ja Heini.

809859.jpg

Kaikki pennut olivat lähes täysin samannäköisiä. Helinä-äiti tankkasi ahnaasti ruokaa rankan synnytyksen jälkeen.

809861.jpg

Eräänä iltana Tohru tapasi kiinnostavan kundin Stadissa. Hänen nimensä oli Johannes Pasonen. He viettivät mielenkiintoisen päivän kaupungilla, ja illalla Tohru pyysi Johanneksen kotiinsa.

809896.jpg

Johannes ja Tohru päätyivät jotenkin kummassa poreammeeseen, ehkä syynä oli Johanneksen vihjailu siitä että hän piti uimapuvuista <3

809899.jpg

He keskustelivat ja halailivat poreammeessa läpi yön. Molemmista alkoi tuntua siltä että he kuuluvat yhteen.

809902.jpg

Seuraavana päivänä Tohru kutsui Johanneksen uudelleen luokseen, ja viimeistään silloin pari lopullisesti ihastui toisiinsa. Tohru oli ylpeä itsestään kun sai näinkin komean miehen napattua itselleen, mutta tosiasiassa hän näki paljon muutakin Johanneksessa kuin ulkokuoren.

809905.jpg

Hellä ensisuudelma tapahtui ulko-oven edustalla. Tohru ei ollut aiemmin kehdannut esitellä poikaystäväänsä äidilleen tai siskolleen, sillä hän halusi ensin varmistaa että tästä oli kehittymässä vakava suhde. Hän pyysi nyt Johannesta ensimmäistä kertaa sisäpuolelle.

809906.jpg

Tohru tarjosi ruoaksi hyytelöä, sillä sitä voinut polttaa pohjaan ja se oli nopea tehdä. Ilmeisesti Johannes oli väsähtänyt valvotusta yöstä ja nukahti lautaselleen.

809907.jpg

"Herätys, Johannes-hani. Olet nukkunut siinä jo monta tuntia, voithan sinä mennä minun sänkyyni nukkumaan jos väsyttää. Ja ehkä minä tulen mukaan... <3"

809909.jpg

"Ei, ei, nyt täytyy lähteä kotiin. Minulla on niin hirmuinen nälkä."

809910.jpg

Toisaalla Temarikin näytti löytävän miesseuraa. Ilmeisesti hän jo ehdotteli jotain pervoa miehelle, ainakin käsimerkeistä päätellen...

809913.jpg

Tämän verran he kehtasivat tehdä julkisella paikalla.

809914.jpg

"Mun auto on ihan tos kulman takana, miten olis? Mutta varoitan, jos lähdet mun mukaan, niin et ehkä enää pääse takas ;)" Temari vihjaili Kullervolle.

809917.jpg

Eikä siltä tieltä tosiaan ollut paluuta. Yllättävän pian vietettiinkin tuplahäitä. Kumpikaan pariskunta ei halunnut isoja häitä, joten juhlat pidettiin ihan oman perheen kesken. Tytöt halusivat samanlaiset hääpuvut korostamaan sitä seikkaa että he olivat sisarukset. He eivät halunneet mitään prinsessa-tyylistä, vaan jotain yksinkertaista mutta erikoista.

809920.jpg

Shiroi oli aivan haltioissaan kun hänen molemmat tyttärensä pääsivät onnellisesti avioon. Hän ei ollut vieläkään päättänyt kummasta tekisi perijättären, hänestä molemmat lapset olivat täydellisia omalla tavallaan.

809921.jpg

Yhtäkkiä vastaus perijätärkysymykseen pälkähti hänen päähänsä. Tohru. Hän tekisi Tohrusta perijättären. Tietysti myös Temari saisi jäädä taloon asumaan, olihan siellä tilaa vaikka kuinka monelle.

809923.jpg

"Tohru! Olen niin onnellinen teidän kaikkien puolesta! Ja minulla on sinulle kerrottavaa, olen päättänyt tehdä sinusta perijättären." Shiroi ei huomannut takanaan kyhjöttävää Johannesta, joka ei jostain syystä näyttänytkään kovin onnelliselta vaikka oli juuri päässyt avioon. Jos Shiroi olisi aavistanut mitä Johannes ajatteli, hän olisi ehkä valinnut perijättären toisin.

809924.jpg

Shiroi kertoi uutisen kaikille muillekin juhla-aterialla. Kullervoa ei Temarin häviö "perijätärkisassa" haitannut. Hän ei ehtinyt edes ajatella muuta kuin sitä että oli nyt onnellisesti naimisissa kauniin ja älykkään ja aivan ihanan naisensa kanssa. Hän suunnitteli jo hääyötä...

809926.jpg

"Ota haukku, raksu<3" Kullervo antoi parhaan palasen ruoastaan rakkaalleen. Johanneskin alkoi jo päästä yli avioliittokammostaan, kun hän muisti kaikki ne syyt miksi oli niin rakastunut Tohruun. Ehkä tästä vielä tulisi jotain. Johannes otti mallia Kullervosta ja tarjosi mielitietylleen maistiaisen.

809928.jpg

Johanneksen virne kertoi että hän oli sittenkin tyytyväinen ollessaan naimisissa. Ehkä tästä tosiaan tulisi vielä jotain! Ainakin hän aikoi yrittää tosissaan.

809929.jpg

Tämä pari hymyili myös onnellisena, tänä yönä tehtäisiin vielä kaikkea kivaa ;)

809931.jpg

*sensuroituja kuvia* ...ja lopulta he kävivät nukkumaan käsi kädessä.

809933.jpg

Helinä nuuski Shiroita joka makasi maassa. Mitä tässä oli ehtinyt tapahtua tällä välin?

809935.jpg

Ei onneksi mitään pahaa, Shiroi vain opetti omalla tyylillään Helinälle kuinka leikitään kuollutta. Helinä oli aivan ihmeissään.

809936.jpg

Shiroi alkoi vihdoin näyttää onnelliselta, hänellä oli vielä paljon ilon aiheita elämässään. Hän kävi joka päivä Matin haudalla suremassa, mutta hän alkoi myös jatkamaan elämäänsä.

809938.jpg

Jonkun ajan päästä Tohru alkoi epäilemään että oli raskaana. Hän oli yllättynyt että se tapahtui näin pian. He saisivat Johanneksen kanssa lapsen! Mutta iloinen uutinenhan tämä oli! Tohru ryntäsi kertomaan kaikille.

809939.jpg

Kullervo muutti hiukan tyyliään, Temarin hienovaraisella opastuksella. Kullervo hankki jonkinlaisena rakkaudenosoituksena myös samantapaisen ketjukorvakorun kuin Temarilla. "Kulta, mitä jos muutettaisiin omaan pikku kämppään, saataisiin olla ihan kahdestaan." Samana iltana he löysivät kukkarolleen sopivan asunnon aivan läheltä, joten he muuttivat pois.

809942.jpg

He ottivat kotoa mukaansa myös kaksi koiraa, Timotein ja Kumina-pennun.

Talo oli pieni ja kodikas, ja molemmat tekivät kovasti töitä jotta rahat riittäisivät kunnon kalusteisiin ja muutenkin elämiseen. He sisustivat yhden huoneista lastenhuoneeksi, ihan kaiken varalta... Ja pian Temari tulikin raskaaksi.

809943.jpg

He saivat suloisen pojan, Hikarun, joka peri äitinsä puolelta haltiamaiset korvat. Ja he elivät onnellisena elämänsä loppuun asti.

Ensi kerralla palataan taas legacy-taloon. Kommatkaa :) Olis kiva tietää moniko tätä lukee.