12_0.jpg

Tässä koko sisarusparvi, vasemmalta oikealle: Kaoru (nallepipoinen), Ayame (valkeat hiukset), Roland (istuu sohvalla), Garrett (pitää vauvaa sylissään), Lina (vauva, ainoa tyttö eli siis perijätär).

12_1.jpg

Outoa, erittäin outoa. Kaksi johtajasutta käväisi pihalla, niiden nimet olivat Nappi ja Peni. Tohru yritti urheasti ajaa niitä pois, mutta muutti sitten mieltään ja juoksi sisälle.

12_2.jpg

Vaikka lapsia oli monta, vanhemmat rakastivat heitä kaikkia yhtä lailla, ja yrittivät kasvattaa heidät parhaansa mukaan. Kaorun ensimmäinen sana oli "isi", jota Johannes tietysti yrittikin opettaa :)

12_3.jpg

Kaorulla ja Linalla oli tuplasynttärit. Sen kunniaksi päätettiin pitää vuosisadan juhlat, joihin kutsuttiin jopa vieraita. Loppujen lopuksi juhlat epäonnistuivat surkeasti.

12_4.jpg

Kaoru ei kauaa jaksanut voivotella syntymäpäivänään, vaan sanoi vanhemmillensa menevänsä jo nukkumaan. Tosiasiassa hän valvoi vielä pitkään pomppien sängyllä ja sitten lukien kirjaa peiton alla taskulampun valossa.

12_5.jpg

Mutta Linan Tohru laittoi aikaisin nukkumaan, ja kyllä Lina olikin jo väsynyt pitkästä päivästä. Tohru oli sitä mieltä että vaaleanpunainen puki hänen tytärtään oikein hyvin, ja hän täytti Linan koko vaatekaapin vaaleanpunaisilla vaatteilla.

12_6.jpg

Siinä missä Lina oli äidin kiltti tyttö, Kaoru oli oikea isin poika. Kaoru vahti aina ikkunasta koska isä tuli töistä, ja riensi sitten halaamaan tätä.

12_7.jpg

Lina "kiltti tyttö" osasi pitää puolensa jo pienenä. Kun Lina halusi tuttipullon, hän myös sai sen. Ja nopeasti.
Linan luonnepisteet: sottapytty(5), ujo(5), toimelias(9), leikkisä(8), marisija(1), eli jälleen täsmälleen sama kuin kaikilla sisaruksilla paitsi Ayamella.

12_8.jpg

Garrett ja Roland viihtyivät hyvin toistensa seurassa, olivathan he melkein samanikäisiä, joten heitä kiinnostivat suunnilleen samat asiat. Kuten kivi-paperi-sakset :)

12_9.jpg

Ayame ja Kaoru olivat vähän lapsellisempia, mutta lapsiahan he olivat.

12_25.jpg

Eräänä päivänä Ayame humpsahti lapsesta nautinto-tavoitteiseksi teiniksi.

12_10.jpg

Vanhemmat yrittivät kyllä kohdella jokaista lasta tasavertaisesti, mutta ehkä Linaa lellittiin kuitenkin eniten. "Lina-kulta, älähän nyt roiski enempää, äidillä on kova työ siivota." Lina ei ollut kuulevinaankaan. XD

12_11.jpg

"Garrett! Roland! Siivotkaa tämä vessa!" Tohru väsyi lopulta ja käski vanhimmat pojat hoitamaan homman loppuun. Lina vain roiski edelleen ja käyttäytyi kuin mikäkin prinsessa.

12_12.jpg

Tohru alkoi pikkuhiljaa harmaantumaan, mutta yritti vähän peitellä sitä värjäämällä hiuksiaan. Ja ainahan se oli mielessä - raha.

12_16.jpg

Johannes taas oli sitä mieltä, että harmaat hiukset toivat vain arvokkuutta hänen olemukseensa.

12_13.jpg

Pikku-prinsessa ei ollut aina aivan unelmalapsi (paitsi Tohrun mielestä), mutta eläinrakas hän kyllä oli.

12_14.jpg

Simipäivät vierivät ja Lina kasvoi vanhemmaksi. Hänellä ei edelleenkään ollut kuin äitinsä valitsemia vaaleanpunaisia vaatteita XD Tohru rakasti Linan pitkiä vaaleita hiuksia ja harjasi ne joka aamu ennen kuin Lina lähti kouluun. Lina ei kyllä pitänyt tästä joka aamuisesta operaatiosta, vaan valitti että lyhyemmät hiukset olisivat helpommat.

12_15.jpg

Garrett oli malttamaton kasvamaan aikuiseksi (ja pääsemään viinakauppaan). Siispä hän heitti muutaman päivän elämästään pois... Roland seurasi esimerkkiä, sillä hän halusi tehdä kaiken samoin kuin isoveljensä. Älkää yrittäkö tätä kotona.

12_20.jpg

Ja tässä he ovat molemmat aikuisina. (Huonoja uutisia, simssissä ei ole viinakauppaa.)

12_17.jpg

Sitten tapahtui hirveä onnettomuus! Palohälyttimestä oli mennyt patterit, ja Johannes sytytti olemattomilla kokkaustaidoillaan keittiön tuleen. Valitettavasti hän menehtyi.

12_18.jpg

Tohrulle tämä oli kaikkein vaikeinta aikaa, mutta hän ryhdistäytyi yllättävän nopeasti lastensa tähden.

12_19.jpg

Ja taas vietettiin Kaorun syntymäpäiviä synkeissä merkeissä. Hänestä tuli nautinto-tavoitteinen.

12_21.jpg

Koko perhe oli tietenkin paikalla perijättären syntymäpäivillä. (Eiks oo ihana Draco-juliste ^_^!!)

12_22.jpg

Tohru kyllä säikähti pahanpäiväisesti Linan muodonmuutosta...

12_23.jpg

Ensimmäinen asia mitä Lina teki, oli kampaajalla käynti. Sitä varten hän oli säästänyt rahaa jo jonkin aikaa. Sitten hän heitti kaikki vaaleanpunaiset vaatteet kaapin pohjalle, ja hankki sellaisia vaatteita kuin itse halusi pitää. Tohru vähän suuttui.

12_24.jpg

Kaorulla oli tylsä päivä. Hän ei keksinyt muuta puuhaa kuin sängyllä loikoilun. Hän oli vallannut tällä kertaa "anime-huoneen" omaan käyttöönsä. Talossa ei siis varsinaisesti ollut esim. Kaorun tai Garrettin huonetta, vaan esim. "draco-huone", "anime-huone", "tumma huone" ym. joita lapset sitten valtailivat. Poikkeuksena oli sitten perijän huone, jossa vielä toistaiseksi asusti Tohru.

12_26.jpg

Kaoru päätti tehdä jotain hyödyllistä ennen kuin kuolisi tylsyyteen. Hän korjaili kaikkia rikkinäisiä sähkölaitteita, mitä talosta löytyi.

12_27.jpg

Iltaan mennessä hän oli saanut korjattua kaiken mitä korjattavissa oli. Juuri kun Kaoru aikoi mennä nukkumaan, haamu tuli ja pelästytti hänet.

12_28.jpg

Hän säikähti oikein toden teolla, muuttui vitivalkoiseksi, ja sitten vapisten kokeili pulssiaan. Hän oletti että hänen sydämensä hakkaisi tuhatta ja sataa, mutta sen sijaan yhtäkkiä kaikki pimeni.

12_29.jpg

Perhe löysi hänet pian makaamasta tieltä, ja ambulanssi kutsuttiin välittömästi. Oli kuitenkin liian myöhäistä yrittää elvyttää häntä, Kaoru oli jo poistunut heidän keskuudestaan.

12_31.jpg

Tohru ymmärsi että koskaan ei tiennyt mikä päivä jäisi viimeiseksi. Niin paljon jäi sanomatta Johannekselle ja Kaorulle... Hän päätti hieroa sopua Linan kanssa. "Kyllä minä ymmärrän että sinä haluat elää omaa elämääsi omalla tavallasi. Muista vain sitten ottaa toistenkin tunteet huomioon, enkä nyt siis puhu vaatteista."
"Joo joo, äiti. Ei tarvitse paasata. Mutta kiva että et pidä enää mykkäkoulua."

12_32.jpg

Edellisenä iltana Tohru oli kysynyt Linalta vielä yhtä asiaa.
"Kuule, haluaisitko ruveta käymään töissä iltaisin koulun jälkeen? Eräs ystäväni aikoo palkata jonkun nuoren avukseen, voisin antaa sinulle hänen numeronsa." Tohru kysyi Linalta(mammonatavoitteinen), joka tietysti kiljui riemusta ja soitti heti aamulla. Ja Lina sai paikan rikollisuus-alalta. (Millaisia ystäviä Tohrulla oikein on o_O)

12_30.jpg

Ayame kasvoi aikuiseksi, ja varsinkin nyt huomasi ettei hän perinyt Johanneksen "siroja" kasvonpiirteitä, vaan näytti pikemminkin isoisältään Matilta.

12_33.jpg

Viime aikojen vahingoista viisastuneina perhe piti keittiön aina siistinä ja palovaroittimen pattereista huolehdittiin. Haudatkin siirrettiin läheiselle hautausmaalle. Ayame saattoi kokata rauhallisin mielen juustopataansa. Mitä muka voisi sattua? XD

Kommentteja ^_^