alien.jpg

Alienit olivat ilmeisesti hylänneet Nissen, sillä kolmatta sieppausta ei näkynyt eikä kuulunut. Hän alkoi olla kyllästynyt elämän eliksiirin kittaamiseen, ja siihen että näytti monta vuotta nuoremmalta kuin omat lapsensa. Nyt oli aika vaihtaa elämäntavoite realistisemmaksi! Kaikkien taitojen maksimointi oli ehkä mielikuvitukseton tavoite tässä perheessä (neljä henkilöä toteuttanut sen), but at least it's doable.

gc.jpg

Angela päätti myös vaihtaa kultavuosipäivätavoitteensa johonkin mielenkiintoisempaan... pienen onnettomuuden seurauksena. "Miksi kukaan oikeastaan haluaisi perheen? Tai tietää kaiken universumin saloista? Miksi kukaan ylipäätään tekee mitään muuta kuin syö juustoleipiä?" Angela pohti illan hämärässä kun vatsa alkoi kurnia.

gc2.jpg

"Tuli siis hirvee himo näihin!" Elämäntavoitteena siis 200 juustoleivän syöminen...

kuroiaik.jpg

Kuroi juhlisti syntymäpäiväänsä parhaan ystävänsä seurassa. Näyttää tosin siltä, että juustoleivät ovat *krhm* 'tuoneet oman lisänsä' Kuroin ulkonäköön.

kuroiaik2.jpg

Tällainen Kuroista sitten tuli aikuisena, ei hullumpi. Olen muuten unohtanut kertoa luonnepisteet aiemmin, mutta kerron ne nyt: siisti(10), menevä(8), toimelias(10), vakava(0), marisija(2). Pitää ruskeista hiuksista ja alusvaatteista, ja inhokkina on kilot.

shiroiaik.jpg

Kaksoissisko Shiroi juhli syntymäpäiviään tietenkin samaan aikaan, perijöiden valvovan katseen alla :D Äiti-Nelly katselee vierestä. Huomatkaa muuten Nellyn muotokuva seinällä. Nätti simi, nenä teki persoonallisen kauniiksi :)

shiroiaik2.jpg

Tällainen hänestä tuli. (Ei, en aio ottaa naamiota pois vieläkään XD) Mainio vaatemaku hänellä, ei tarvinnut edes käydä vaatekaapin kautta ennen tätä kuvaa. Shiroi on siisti(10), menevä(8), toimelias(9), vakava(0), marisija(1). Hän pitää alusvaatteista ja silmälaseista, mutta inhoaa hattuja.

nissevanh.jpg

Ja vielä oli yhdet synttärit, nimittäin Nissen. Aika astua elämän ehtooseen (vihdoin). Taitojen maksimointikin oli hyvällä mallilla jo.

nissevanh2.jpg

Arvokkaasti vanhentunut Nisse, ei paha ei paha :)

uskovanh.jpg

Arvatkaapa mitä oli seuraavaksi? Synttärit! Lupaan että tämä on viimeinen tässä osassa.

uskovanh2.jpg

Usko näytti hämmästyneeltä. "Mutta... minulla ei ole vielä 20 rakastettua! En ole vielä alien-ihmissusi-vampyyri! Miten minä jo nyt kurpsahdin..." Älä huoli Usko, elämän ehtoopuolella ehtii vielä kaikenlaista.

pentujentekoa.jpg

Illalla tapahtui sitten tällaista. Hercules(valkoinen) *sydän* Special(musta). Arvaatte varmaan mihin tämä johti?

kaarinapentu.jpg

Niinpä niin, muutaman päivän kuluttua keskuuteemme saapui suloinen karvaturri! Millainen pentu tulee valkoiselle urokselle ja mustalle naaraalle (jossa sinisiä laikkuja)? Näyttää tässä vaiheessa melko mustalta, mutta eihän pennuista voi vielä sanoa. Arvatkaa :)

vikatyo.jpg

Seitsemän kultaista asiomerkkiä oli ansaittu. Oli viimeinen työpäivä, tässä oli viimeinen asiakas! Ah, tätä onnea! Näettekö Angelan onnellisen ilmeen, aivan kuin hän ei vielä olisi uskonut että OHI ON!

nissemaks.jpg

Nyt se on saavutettu! Elämän täyttymys! Valaistuminen! Kaikki taidot! Kuva lastenhuoneesta, ja taustalla Usko valloittamassa (vaihteeksi).

uskovalloittaa.jpg

Sanoinhan minä Usko, harmaantuminen ei tarkoita elämän ilojen loppua. Simit näkevät ulkokuorta syvemmälle.

Tietääkö joku muuten miten sen 20 rakastettua yhtä aikaa voi toteuttaa? Uskolla on jo se täynnä, mutta muistoa tapahtumasta ei ole jäänyt?!

nellydead.jpg

Nyt sitten oli aika heittää hyvästit vanhalle perijä-äidille, Nellylle. Jäämme kaipaamaan. Koiranpentu (nimetty Kaarinaksi) tapittaa ihmeissään hulatyttöjä.

nellykuva.jpg

Nelly kuoli... ömm en muista minkä ikäisenä. Hän oli tietotavoitteinen simi, joka rakasti haasteita. Nelly keräsi elämänsä aikana kaikki taidot, ja hänestä tuli "Kapitalisti Mestari".

angeladead.jpg

Angela (myös tietosimi) kuoli vain hieman myöhemmin. Hän oli aina kaksoissisarensa Nellyn tukena, esim. kun Nelly sai kaksoset eikä lasten isää ollut mailla halmeilla. Myös Angela maksimoi kaikki taitonsa, ja ansaitsi kaikki kultaiset ansiomerkit.

kuroisairas.jpg

Voi ei, Kuroi sai flunssan. Varmaan joltain työkaverilta joka oli tullut kipeänä töihin, sillä Kuroi tuli kipeäksi siellä. Niinpä Kuroi lukittiin viikoksi huoneeseen. (Okei ehkä se huone ei ole ihan kiinni talossa, mutta onko se niin tarkkaa :) Kyllä tällaisella sisustuksella pitäisi viikko pärjätä.

mustajavalk.jpg

Nyt selviää millaisen pennun nämä koirat saivat :) Jännitys tiivistyy...

mustavalk.jpg

Tadaa! Siitä tuli sekä musta että valkoinen! Aika söpöläinen kyllä :) Tuossa se järsii luuta lempipaikallansa.

hercdead.jpg

Mutta voi, oli tullut Herculeksen aika noutaa viimeinen keppinsä. Jäämme kaipaamaan...

johannes2.jpg

Murtuneena viime aikojen tapahtumista Shiroi lähti ryyppyreissulle (mukissa oli espressoa). Samalla hän tietysti vilkuili josko löytyisi sopivaa miestä lohduttajaksi.

johannes.jpg

Ehdokas 1: Söpö, mutta hänen kanssaan ei vain ollut sitä kipinää.

hovi.jpg

Seuraavaksi Shiroi isketti Matti Hovia, heillä synkkasi jo vähän paremmin. Voisiko tässä olla ainesta vakavampaan suhteeseen? Shiroi vietti hauskat treffit Matin kanssa. Treffien lopuksi Shiroi kysyi flirttaillen "Miellyttääkö maisema?", mutta Matti vain vältteli hänen katsettaan ja mumisi jotain vuorijonoista ja metsästä. "Okei, ehkä hän ei olekaan unelmieni mies", Shiroi totesi.

vamp.jpg

Usko haluaisi vielä ennen kuolemaansa muuttua alien-vampyyri-ihmissudeksi, joten hän ystävystyi paikallisen vampyyrineidon kanssa. Hän kutsui tämän monesti kylään, tarjosi herkkuja ja juorusi naapureista, mutta mikään ei tuntunut auttavan. Neitokainen ei purrut Uskoa.