shiroi.jpg

Tässä todennäköinen perijätär. (Yhtenä handicappina siis se että perijöiden tulee olla naisia.) Hänellä on suuret suunnitelmat ryhtyä suvun ensimmäiseksi ihmelapseksi. Taaperona kaikki sujui hyvin, ja taitopisteitäkin kertyi mukavasti. Nyt lapsena pitäisi saada kaikki loputkin taitopisteet kerättyä...

shakki.jpg

Kuroi ei halua jäädä jälkeen kaksoisisarestaan, vaan aikoo myös pyrkiä ihmelapseksi, sillä ainahan on mahdollista että Shiroille tapahtuu jotain...

hus.jpg

Sillä välin romantiikkatavoitteinen Usko on iskenyt parhaan kaverinsa, sillä kun tavoitteena on 20 rakastajaa yhtä aikaa, ei parane nirsoilla... Hus ylimääräiset pois poreammeesta!

mamsteri.jpg

Perheen mamsterilla menee lujaa, kuten on mennyt jo useiden sim-sukupolvien ajan. Mitähän sille oikein syötetään?

taitojenopettelua.jpg

Suurin osa taidoista hallussa, vielä logiikka ja siivous puuttuu. Enää kaksi päivää aikaa.

muhinointia.jpg

Poreammeen puolella kaikki hyvin.

kuroi_taidot.jpg

Kuroin silmät näyttävät jo aika lasittuneilta kaikesta tästä opiskelusta.

vikatpisteet.jpg

Viimeinen vuorokausi jäljellä, ja vielä on opeteltava siivoamaan. Perheen muut simit jäävät vähemmälle huomiolle kahden neron yrittäessä päästä tavoitteisiinsa.

makstaidot.jpg

Ja se on siinä! Shiroi maksimoi kaikki taitonsa viimeisen päivän aamuna! Vielä pitäisi päästä platinamielialaan ennen kuin tulee kasvun aika. Tavoitemittari on tällä hetkellä vihreällä. Ja ei kai tuo tuolla pihalla ole susi?! -1000 pistettä...

shiroilapsi.jpg

Huh, onnistui sittenkin! Platinamielialaan uuden ystävän ja äidin kanssa vietetyn juttutuokion avulla. Ja sitten kasvamaan!

shiroiteini.jpg

"Jesh! Sisko, gimme five!" Jäikin ruhtinaalliset kolme tuntia aikaa ennen kuin kello olisi lyönyt 18:00. Tavoitteeksi ihmelapselle sai valita tietotavoitteen. Entä Kuroi? Ehtiikö hän saavuttamaan platinamielialan?

kuroilapsi.jpg

Kyllä vain, tässä siis Kuroi lapsena viimeisen kerran. Sisko ei ehtinyt katsomaan, hän oli nukkumassa sillä viime yö oli mennyt opiskeluun.

kuroiteini1.bmp

Perhe näyttää viis veisaavan nuoremman kaksoissisaren syntymäpäivistä, Nelly-äiti sentään yittää näytellä kiinnostunutta. Noppa näytti perhetavoitetta.