Täällä taas! Anteeksi pitkä tauko! Selityksenä voin tarjota sitä että olin sairaana, sitten tuli koulukiireitä :( Pitemmittä puheitta sitten tarinan kimppuun :)

13_0.jpg

Oletteko muuten koskaan pohtineet mihin simien kaukosäätimet oikein joutuvat sen jälkeen kun televisio on sammutettu?

13_1.jpg

Tohru kirjoitti monta menestysromaania peräkkäin viettäessään niitä lukuisia lomapäiviä jotka olivat jäänyt yli lapsikatraan hommaamisesta. Hänellä oli vakaa tavoite ansaita 100 000 simoleonia, joka läheni mukavaa vauhtia "kaksinkertaisella" työllä.

13_2.jpg

Joskus kun kirjoittaminen alkoi maistumaan puulta, Tohru maalaili mestariteoksia. Kyllä, hänellä oli täydet luovuuspisteet, ja ne olivat täysillä jo tätä aloittaessa... Ja rahaa tästä luovuuden purkauksesta tuli 661 simoleonia.

13_3.jpg

Eläinrakas Lina huolehti Willow-koiran puhtaudesta ja muista perusasioista tunnollisesti, vaikka uusin Harry Potter olikin juuri ilmestynyt...

13_5.jpg

Muutkin perheessä tekivät osansa lemmikkien hoidossa. Ayamen vastuulla oli Täplis-mamsteri. Hänellä oli usein toiveissa "leiki mamsterin kanssa".

13_10.jpg

Ayame leikki tietysti myös koirien kanssa. Hän piti uusien temppujen opettamisesta, varsinkin kun se tiesi lisää rahaa lemmikkien ylennyksien myötä.
"Paikka Orri. Paikka. Hyyyvä hyyvä... paikka..."

13_4.jpg

Tämän maalauksen myötä 100 000 tuli sitten ansaittua! Tohru pääsi siis vihdoin nauttimaan oikeista eläkepäivistä.

13_6.jpg

Aluksi Tohru vastusti ajatusta elämästä ilman työntekoa. Kuluttaakseen aikaansa johonkin hyödylliseen, hän korjaili rikkinäisiä laitteita. Hänellä oli talon parhaimmat mekaniikkataidot, jotka hipoivat täydellisyyttä, joten taidot riittivät myös elektronisten laitteiden korjaamiseen.

13_7.jpg

Linalla riitti nykyään paljon puuhaa. Välillä hän mietti että olisi kiva jos aikaa jäisi enemmän kavereiden kanssa olemiseen ja ehkä poikaystävän hankkimiseen :) Päivät nimittäin kuluivat koulussa...

13_8.jpg

Koulun jälkeen hän ehti pikaisesti napata välipalaa ennen kuin kimppakyyti saapui hakemaan häntä töihin... Työpaikasta hän ei luopuisi ainakaan, sillä raha oli lähimpänä hänen sydäntään<3

13_9.jpg

Ja sitten vielä illalla häntä odottivat läksyt. Onneksi kohta tämä rundi helpottaisi, kun koulu päättyisi.

13_11.jpg

Ja sitten oli aika juhlia! Linan teini-ikä oli ohi ^_^

13_12.jpg

Lina ja Roland kehittivät oman biletanssin, jolla he arvelivat keräävänsä paljonkin huomiota tanssilattialla :D

13_13.jpg

Tässä Lina aikuisena, äiti vierellään. Lina oli jo teininä töissä rikollisuus-alalla, ja aikuiseksi kasvettuaan hän sai heti ylennyksen pankkirosvoksi.

13_14.jpg

Lina "virkapuvussaan" syömässä herkullisen näköistä salaattiannosta.

13_15.jpg

Seuraava aamu koitti aurinkoisena. Poikien aamupala sujui hiljaisissa merkeissä. Roland keräsi rohkeutta kertoakseen ihastuneensa erääseen naiseen, jonka oli tavannut stadissa, mutta päätti sitten että ei jaksaisi kuunnella veljiensä kiusoittelua heti aamutuimaan.

13_16.jpg

Rolandin ja Pajun yhteinen ylennys! Roland kutsui tapahtuman kunniaksi ihastuksensa Irina Lempäälän ensimmäistä kertaa kotiinsa.

13_17.jpg

Ilta meni aivan nappiin.

13_18.jpg

Aikaa kului. Monien onnistuneiden treffien jälkeen puhe kääntyi kuin varkain suhteen virallistamiseen. Roland oli aluksi hieman hämmentynyt näin nopeasta etenemisestä, mutta idea alkoi kuulostaa paremmalta ja paremmalta. He päättivät kuitenkin että eivät hätiköisi ainakaan vielä tänään...

13_19.jpg

Ja ilta jatkui ihanan romanttisissa merkeissä... Molemmat tiesivät että kumpikin oli suhteessa mukana tosissaan.

13_20.jpg

Tohru tunsi suonissaan elämänsä lähenevän loppuaan. Hän oli joskus kuullut jonkun viisaan sanovan, että kuolema on levolliselle mielelle vain uusi seikkailu, ja se auttoi häntä hyväksymään asian.

13_21.jpg

Tässä on perheen "hautausmaa". (Ei, Tohru ei kuollut vielä.) Osa haudoista on kadonnut ajan kuluessa itsekseen bugittaen, ja sitten poistin kaikki loputkin... Muistakaa merkitä johonkin muistiin mitä hautoja legacyissanne on.

13_22.jpg

Tullessaan töistä Linaa alkoi yskittämään ja olo oli muutenkin huono. Siispä hänet passitettiin lauantai yönä viikoksi "sairaalasiipeen".

13_23.jpg

Kauaa Lina ei jaksanut loikoilla sängyn pohjalla, vaan hänestä tuntui jo aivan terveeltä seuraavana aamuna. Valitettavasti sairaalasiivessä piti silti viettää koko viikko, joten hän joutui keksimään jotain puuhaa siksi aikaa.

13_25.jpg

Eräänä päivänä Tohru sitten kupsahti kesken mietteiden. Hänelle jäi vieläkin viisi lomapäivää vaikka hän ei ollut käynyt töissä enää hyvin pitkään aikaan.

Rakkaan äidin poismeno oli tietenkin erittäin raskasta kaikille. Viikkojen kuluessa pahin suru laantui ja elämä talossa jatkui lähes entiseen malliin, kuten Tohrukin olisi varmasti toivonut.

13_24.jpg

Lemmikkihulinaa ^.^ Tässä näkyvät kaikki tällä hetkellä talossa asustavat lemmikit. (Huom. Garrett ja Roland eivät kuulu lemmikeihin XD)

13_26.jpg

Kerran Roland sitten kutsui taas Irinan kylään. Hän oli kerännyt rohkeutta tätä varten jo jonkin aikaa.
"Tuota, tiedän että tämä voi tulla vähän äkkiä, tai siis puhuimmehan me tästä, mutta... ja en malta odottaa..." Roland aloitti hieman sekavasti.

13_27.jpg

"Tuletko vaimokseni?" Roland paukautti.
"Iiiiih, kyllä!" Irina vastasi innoissaan.
Ja niin he menivät kihloihin munakkaiden äärellä.

Kommentit ovat erittäin tervetulleita ^.^ Seuraavaa osaa ei sitten todennäköisesti tarvitse odottaa näin kauaa ^^;

Mainostusta vielä::: Laitoin tänne vuodatukseen jonkinmoiset ohjeet miten saa varmuuskopioitua simssin tallennukset pahan päivän varalta! Linkki siis tuolla ylhäällä oikealla. (Siitä kommentit mieluiten vieraskirjan puolelle.)