Olkaa hyvät, toiseksi viimeinen osa Gabin legacysta. Sukupuu sai päivityksen myös.

Osaa ei suositella nuorimmille, edetkää omalla vastuulla.



1434000.jpg

Clare ja Kyo himoitsivat pääsyä yksityiskouluun, ja sehän oli helposti järjestettävissä, soitto vain ja rehtori oli ovella. Vain yksi pieni väärinkäsitys sattui matkan varrella, sisarukset olivat siinä uskossa että rehtori oli sanonut tulevansa vasta seuraavana iltana. Heille tuli kiire kun kiiltelevä harmaa auto ajoikin pihaan jo samana iltana.

"Hyvää iltaa, arvoisa rehtori!" Clare tervehti hieman kimeästi vanhempaa miestä ja yritti samalla tasata hengitystään. Samaan aikaan Kyo siivosi taloa raivoisalla vimmalla, ja toivoi että Clare pystyisi pidättelemään rehtoria ulkosalla mahdollisimman kauan.

1434001.jpg

Siinä vaiheessa kaikki alkoi mennä vikaan. Tyttö johdatti rehtorin takapihalle, jossa hänen muistinsa mukaan oli kaunis vihkikaari istutuksineen, mutta nyt kun vihkipaikalle ei ollut varsinaista tarvetta, se oli unohdettu ja rikkaruohot rehottivat joka puolella.

Clare yritti pelastaa tilanteen parhaansa mukaan. "Umm, ei meillä normaalisti ole tämännäköistä. Puutarhurimme on juuri lomalla." Rehtori tuijotti kylmästi takaisin Claren silmiin eikä sanonut mitään.

1434003.jpg

Lopulta Clare käveli sisälle rehtori vanavedessään. Sitten hän jätti miehen riisumaan takkiaan ja kipitti itse keittiöön. "Äkkiä, Kyo! Tee jotain illallista, mitä vaan, minä esittelen vielä taloa niin kauan kuin voin", Clare pulputti hätäisesti.

"Ok, siivosin päällimmäiset olohuoneesta ja työhuoneesta, esittele vaikka ne!"

"Selvä!" hän sanoi nopeasti ja huikkasi sitten eteiseen rehtorille: "Haluaisitteko nähdä vielä kaunista taloamme?" Mitään ei kuulunut vastaukseksi, ja hieman huolissaan Clare lähti katsomaan mihin mies oli jo ehtinyt kadota.

1434005.jpg

"Rehtori, rehtori?" Clare huhuili ja yritti paikantaa miehen. Kunhan ei vaan olisi jo tehnyt päätöstä takapihan perusteella ja lähtenyt samantien... Huomatessaan rehtorin sairaalasiivessä Clare huoahti helpotuksesta. Saman tien hän vetäisi uudelleen henkeä, sillä eihän sairaalasiipeen saanut mennä.

"Rehtori, tänne ei oikeastaan saa tulla..." Clare sanoi ja jäi tuijottamaan kauhuissaan Setsunaa, joka oli alkanut näyttää aivan liian läpikuultavalta. "Setsuna...?" tyttö sai pihistyä.

Tyttö tuijotti Setsunan poislähtöä silmät suurina samalla kun rehtori totesi ylimielisesti: "Eiköhän tämä ollut sitten tässä." Clare ei edes huomannut kun rehtori käveli ulos.

1434006.jpg

Kyo sattui vilkaisemaan ulos juuri kun rehtori poistui tontilta. "Ei!" Kyo karjaisi ja juoksi salamannopeasti perään.

"Herra rehtori, ette kai te vielä lähde?" Kyo kysyi ahdistuneena.

"Olen nähnyt jo tarpeeksi, kiitos vain. Juuri nyt tiellä näyttää olevan muutakin mietittävää kuin minun eliittikouluni", rehtori sanoi painottaen sanaa eliitti ikävästi.

"Olkaa kiltti ja tulkaa vielä takaisin, minun on pakko päästä yksityiskouluun, se on minun unelmani!" Kyo selitti epätoivoisena.

"Kuulehan poika, minä lähden nyt, etkä sinä saa minua muuttamaan enää mieltäni. Ehkä palaan myöhemmin kun olette saaneet edes perusasianne kuntoon."

1434008.jpg

Haave yksityiskoulusta oli romuttunut yhdessä illassa. Kyo oli masentuneena teljennyt itsensä omaan huoneeseensa, joka oikeastaan oli hänen ja Claren yhteinen, ja Clare oli lukittautunut kylpyhuoneeseen.

Thor päätti maalata jotain iloista piristykseksi sisarilleen. Pikaisen maalaustuokion jälkeen hän kävi maanittelemassa molempia pois kopperoistaan ja katsomaan uutta maalausta, mutta luovutti pian ja tyytyi vain tuomaan ovien ulkopuolelle jotain välipalaa.

1434009.jpg

Kauaa Clare ei jaksanut vatvoa asiaa, eihän hän loppujen lopuksi nyt niin paljon olisikaan halunnut yksityiskouluun. Tarkemmin ajatellen ehkä oli jopa parempi ettei hän ollut joutunut siihen elitistiseen hienohelmakouluun, jossa joutui pitämään koulupukuakin.

Nyt kun elämä näytti siltä että iltaisin ei tarvitsisi puurtaa läksyjen parissa niin ahkerasti, tyttö lähti ostamaan iltojensa ratoksi uutta videopeliä. Kaupan pihalla hän törmäsi nuoreen mieheen, 25-vuotiaaseen Joel Rumpuseen. Yhdessä he kiistelivät siitä olisiko uusin Final Fantasy parempi ostos kuin Kingdom Hearts.

Claresta alkoi pikkuhiljaa tuntumaan, että olisi sittenkin pitänyt laittaa vähän huolellisemmin ripsiväriä, ja kenties se hienompi ja avonaisempi paita. Jokin tässä miehessä vetosi häneen, ja hän flirttaili vähän sekä räpytteli silmiään sievästi, mutta toisaalta häntä häiritsi miehen aikainen kaljuuntuminen. Mitä kaikki kaveritkin sanoisivat, jos hänen miehellään olisi kalju? Clare pysäytti ajatuksensa siihen, sillä mitä järkeä oli ajatella näin jostakusta lähes tuntemattomasta.

1434011.jpg

Kotimatkalla Clare tapasi vielä toisenkin mielenkiintoisen miehen, tosin hieman nuoremman ja lapsellisemman, mutta Claresta varsin hyvännäköisen sellaisen. Pietari näytti myös kiinnostuneelta Claresta.

1434012.jpg

Seuraavana viikonloppuna kun oli taas aikaa kaikelle mahdolliselle, Clare mietti kutsuisiko kylään Joelin vai Pietarin. Joel oli kyllä ihanan aikuismainen verrattuna Pietariin, mutta Pietarin kanssa ei ollut niin suurta ikäeroa, ja kaveritkin varmasti pitäisivät Pietaria komeampana. Pietariin hän lopulta päätyi.

"Moi, muistatko mut? Nähtiin kaupungilla, mulla oli kiharat pinkit hiukset..."

1434014.jpg

Pietari ehdotti treffipaikaksi bilemestaa nimeltä Lulun kolmas mieli. Pietari oli perillä ensin, ja huikkasi Claren mukaan pihalla olevaan suureen poreammeeseen. Clarea ei huvittanut, eihän hänellä edes ollut uimapukua mukana, eikä hän ollut laittanut vedenkestävää meikkiäkään. Pietari ei ollut moksiskaan tästä, vaan nousi vedestä ja ehdotti että he siirtyisivät vaikka tanssilattialle.

Tytöstä oli hämmentävää laskea kätensä toisen paljaalle ylävartalolle, mutta saman tien hän päätti, että kun kerta oltiin tässä, hän voisi yrittää varastaa suudelmankin.

1434015.jpg

Suudelma oli yllättävän jännittävä ja kutkutti mahanpohjalta. Tytöstä tuntui että saman tien voisi mennä vaikka pidemmällekin, mutta ei halunnut vaikuttaa liian innokkaalta, joten tyytyi vain suutelemaan illan mittaan useaan kertaan Pietaria. Ilta oli Claren silmissä saavutus, sillä hän oli vihdoin saanut ensisuudelmansa, jonka puutetta hän oli hieman ehtinyt häpeilemään kokeneempien ystäviensä edessä.

Pietari saattoi Claren kotiin, ja ovella he vaihtoivat vielä yhden kiihkeän suudelman. "Nähdään pian", Pietari kuiskasi tytön korvaan saaden ihanat väreet kulkemaan tämän selkää pitkin.

1434018.jpg

Seuraavina viikkoina he näkivät usein, vaihtoivat kuumia suudelmia ja kosketuksia, kunnes eräänä iltana Clare kutsui Pietarin jäämään yöksi.

"Enpä oikein tiedä," Pietari epäröi. "Se ei olisi oikein soveliasta."

"Mutta meillä ei ole ketään kotona! Tule nyt, siitä tulee hauskaa. Voidaan katsoa tv:tä ja syödä popcorneja, ja tietysti muhinoida..." Clare kihersi pojan korvaan. "Voidaan valvoa koko yö, tai mennä vaikka yhdessä nukkumaan."

"No, kai minä voisin tulla."

1434019.jpg

He viettivät erittäin hauskan illan ja nukkuivat yön sylikkäin. Aamulla Clare oli riehakkaalla päällä ja ehdotteli että he menisivät loppuun saakka. Pietaria epäilytti vähän. "Mikä kiire tässä on, eihän me olla seurusteltu kuin vähän aikaa vasta."

"Mutta meillä oli niin hauskaa eilen! Miltähän se tuntuu? Kaverit sanoo että se on kuin leijailisi pilvissä."

"Taas sä ja sun kaverit. En usko että niistä kukaan on kokenut sitä, ne vaan keksii juttuja koska haluaa kuulostaa viileältä."

"Sä et ymmärrä! Mä olen jo 17... Parempi ennemmin kuin myöhemmin!"

"Puhutaan jostain muusta, ok?"

"Ei, nyt hoidetaan tää loppuun hani..." puhuessaan Clare käveli kohti poikaa ja hyppäsi sitten tämän syliin.

1434022.jpg

Tyttö peitti Pietarin vaativiin suudelmiin ja kosketuksiin, eikä Pietaria enää huvittanut ajatella järkevästi, vaan hän antoi tunteidensa viedä.

Lopulta molemmat makasivat huohottaen kovalla lattialla. Viimeisen suukon jälkeen Clare vihjaisi Pietarille, että tätä varmaankin jo odotettiin kotona. Pietari ihmetteli muutosta tytön käytöksessä, mutta lähti kyselemättä.

1434026.jpg

Clare ajatteli, että se ei sittenkään ollut ollut ihan sellaista kuin hän oli kuvitellut. Eikä häntä enää huvittanut tavata Pietariakaan, eikä vastata tämän soittoihin. Hän oli saanut mitä alunperin halusi, mutta olo oli jotenkin tyhjä. Ei hän halunnut siitä mitään vakavaa suhdetta alunperinkään, kai Pietari oli sen ymmärtänyt? 

1434027.jpg

Aikaa kului, ja pian tapahtunut ei ollut enää päällimmäisenä Claren mielessä. Mies keltaisessa takissa käveli talon ohi, huomasi Claren ja tervehti: "Clare, mitäs typy?"

Clare kääntyi katsomaan tulijaa, eikä ollut uskoa silmiään. Hänen edessään seisoi Joel Rumpunen, se vähän liikaa kaljuuntunut ihana mies. Mutta millaisen muodonmuutoksen kokeneena!

1434028.jpg

"Moi..." Clare vastasi vaisusti. "Tuota, en soittanut kun..."

"Joo ymmärrän, sulla oli jotain muuta. Mutta etkö kysy uusista hiuksistani?" Joel kysyi virnistäen.

"Huomasin kyllä. No, mitä olet tehnyt hiuksillesi?"

"Sa-lai-suus!" Joel nauroi. Clare tuijotti vähän aikaa Joelia, mutta naurahti sitten itsekin. Tunnelma rentoutui, ja Joel sai kutsun tulla sisälle kahville. 

1434030.jpg

Iltapäivä oli sujunut lämpöisissä tunnelmissa kahvikuppien äärellä. Clare oli ujuttanut pöydällä kättään lähemmäs Joelin kättä. Joel oli tarttunut siihen hellästi, ja sitten he olivat uppoutuneet toistensa katseisiin pitkäksi aikaa.

Illalla he vielä kävelivät pihassa käsi kädessä, Clare näytti Joelille heidän pienen puutarhansa sekä villiintyneen rikkaruohopalstan josta yksityiskoulun rehtori ei ollut pitänyt. Clare rakasti Joelin naurua, joka sai hänetkin nauramaan mukana.

1434031.jpg

Siitä alkoi uusi seurustelusuhde. Claren vatsassa oli perhosia kun hän vain ajattelikin uutta poikaystäväänsä. Ihan joka päivä he eivät voineet nähdä, sillä Claren piti tehdä kouluhommiakin, ja silloin Joel lähti kavereidensa kanssa viettämään iltaa.

1434032.jpg

Kerran Clare oli pyytänyt Thoria leipomaan kakun, sillä tyttö ei itse pitänyt yhtään leipomisesta. Joelin hän kuitenkin antoi olla siinä uskossa, että kakku oli hänen tekemänsä. Eihän hän varsinaisesti ollut valehdellut, ei vain ollut vastannut mitään kun Joel kysyi.

"Miltä maistuu?" Clare kysyi. "Jos haluat, voit saada palasen jotain muutakin hyvää..." tyttö sanoi ja katsoi kiihkeästi poikaystäväänsä.

"Minusta meidän ei pitäisi mennä tiettyä rajaa pidemmälle vielä. Ei meillä ole kiirettä, olet neitsyt ja kaikkea", Joel vastasi ritarillisesti.

Clare ei vaivautunut korjaamaan Joelia, sillä hän ei halunnut puhua enempää tästä aiheesta, keskustelu oli alkanut muistuttaa liikaa sitä jonka hän oli käynyt joskus Pietarin kanssa.

1434034.jpg

Yöuinnille Joel sentään suostui. He menivät vesisokkoa kaksin, vaikka siinä ei ollutkaan mitään muuta järkeä kuin se, että sai halia toista. 

1434036.jpg

Loppuillasta he hengailivat Claren sängyllä sylikkäin.

"Pelataanko räsypokkaa?" Clare kysyi veikeä katse silmissään.

Joel köhi kurkkuaan. Clare ehti ääneen ensin. "Luuletko sinä oikeasti että en ole ollut muiden miesten kanssa sillä tavalla?"

"Vai niin", Joel vastasi kuulostaen Claren mielestä ihan liian kylmältä. "Minun täytyy miettiä tätä. En tiedä haluanko sellaista naista joka on ollut muidenkin kanssa", Joel sanoi hitaasti ja nousi samalla sängyltä. Sitten hän lähti kohti ovea.

Clare nauroi. "Mitä ihmettä, miten se nyt vaikuttaa mihinkään?" Kun Joel vain jatkoi matkaansa kohti ovea, Claren ihmettelevä nauru muuttui huolestuneemmaksi. "Hei, älä nyt mee, jutellaan tästä." Mies ei pysähtynyt odottamaan.

1434037.jpg

Mies käveli jo ulkona, kun Clare vasta sai kengät jalkaansa. "Oota nyt senkin ...!"

"Mun täytyy nyt oikeasti miettiä asioita, menen kotiin", Joel sanoi vakavasti ja ärsyttävällä äänensävyllä.

1434038.jpg

Tyttö katseli Joelin perään vihaisena ja hämmentyneenä. "Miten se kehtaa, miten se kehtaa!" hän hoki raivoissaan mielessään. "Vai pitäisi hänen naisensa olla niin puhtoinen? Ei varmaan olisi saanut edes katsella muita miehiä häntä ennen. Antaa olla mokoman idiootin!"

Kommentteja <3:stan. Viimeinen osa ilmestyy kunhan saan innoituksen kirjoittaa sitä (ja kunhan ehdin kouluhommiltani). Kommentoikaa oikein paljon että saan inspistä!