Viime kerralla Setsuna oppi jotain uutta hurmaamisesta ja rakkaudesta, tällä kertaa hän keskittyy enemmän muihin asioihin. Näyttää kyllä siltä, että joku yrittää käyttää tilaisuuden hyväkseen. Menettääkö Setsuna paikkansa Outolaakson ykköshurmurina? Se selviää kun luet eteenpäin... tai sitten ei. ^_^

1259743.jpg

Ilmari oli aina kulkenut etupihan härveleiden ohi kiinnittämättä niihin mitään huomiota, nehän olivat vain Linan esivanhempien taakseen jättämiä romuja. Yksi romuista sattui kerran ohikulkumatkalla silmään, ja uteliaisuus vei voiton. 

1259748.jpg

Kaikki varmaan arvaattekin kuinka sitten kävikään... Juustoleipähimo valtasi Ilmarin.

1259749.jpg

Heti saatuaan ulkovaatteet päältään hän ryntäsi jääkaapille. Hän ei edes huomannut Setsunaa, joka hiippaili kohti ulko-ovea ympärilleen vilkuillen, saati sitten innokasta Musta-koiraa joka yritti saada Ilmaria leikkimään.

1259750.jpg

Muutaman päivän kuluttua oli juhlien aika. Natsuki päätti pynttäytyä kunnolla kun kerrankin oli tilaisuus.

1259751.jpg

Muutkin pistivät parastaan päälle, synttärit ovat sentään vain viisi kertaa simelämässä. Juhlat olivat alkamaisillaan, ja pikku-Cain valmistautui suureen hetkeensä. Ei enää vaippoja! Ei enää valmiiksi pureskeltua ruokaa! Aika kasvaa lapseksi!

1259752.jpg

Ja niin, sädehtivien pallojen kera, hän valmistautui kasvuhypähdykseensä.

1259754.jpg

Ja perheen kannustuksella kasvoi tällaiseksi harvahampaaksi. Tyyli kuitenkin vaihtui nopeasti...

1259756.jpg

Ja tässä iloinen porkkanapää-Cainimme. Hiukset venähtivät ja niiden väri muuttui, mutta kyllä siellä alla on silti sama suloinen Cain.

1259758.jpg

Juhlien jälkeen Setsuna livahti pihalle. Hänellä oli jälleen salainen tapaaminen melkein-poikaystävänsä Pekan kanssa kaupungilla. "Eiih, taas täällä sataa tätä lunta. Kestää ikuisuus kaivaa auto lumesta." Onneksi pihalta löytyi myös laite, jonka sanottiin voivan muuttaa säätä.

1259759.jpg

Setsuna yritti saada lumimyräkän asettumaan ja kevään saapumaan hieman etuajassa, ja ainakin laite piti uskottavaa meteliä ja näytti tekevän jotain. Natsuki huomasi veljensä puuhat ikkunasta, ja ryntäsi äkkiä pihalle tekemään mahdollisesti talven viimeisen lumiukon.

1259761.jpg

Laite näytti toimivan, pyry lakkasi. Kevättäkin alkoi olla hieman ilmassa, mutta lumiukon kannalta tilanne näytti vielä hyvältä. Setsunalle muutos oli kuitenkin liian hidas, hän joutui silti kaivamaan auton lumihangesta, ja myöhästyi tapaamisestaan.

1259776.jpg

Kevätaamuna alkoi pihan siivous. Se oli päässyt jotenkin huonoon kuntoon.

1259775.jpg

Koko aikaa nuoret eivät viitsineet siivota, välillä piti pallotella.

1259772.jpg

Talon toisella puolella Lina siivosi jonkun ilkimyksen levittelemiä roskia. Apuun oli kutsuttu myös tuholaistorjuja, mutta yhtäkkiä kärpäset hyökkäsivät poloisen kimppuun! Lina juoksi apuun kun sai roskapussin kädestään.

1259770.jpg

Tuholaistorjujasta jäi jäljelle vain tuhkakasa. Surullista että juuri tuholaistorjujan täytyi kuolla kärpästen hyökkäykseen.

1259769.jpg

Linan apu tuli aivan liian myöhään, ja kaiken lisäksi kärpästen raivolla ei tuntunut olevan rajoja. Lina yritti juosta karkuun, mutta omituinen aita esti häntä juoksemasta muualla kuin roskien seassa, ja siitähän kärpäset eivät pitäneet lainkaan.

1259767.jpg

Linan karmea loppu järkytti kaikki suunniltaan, mutta kukaan ei onneksi ollut tarpeeksi tyhmä mennäkseen tapahtumapaikalle, jottei kaikki toistuisi jälleen uudelleen. Edes hautaa ei voitu mennä katsomaan, joten perheenjäsenet lohduttivat toinen toistaan sisällä. Ilmari ei ollut vielä tullut töistä.

1259765.jpg

Mutta miten kävi seuraavan asiantuntijan, joka kutsuttiin tappamaan hyönteiset ja tuholaiset? Sivupiha oli oikea kuolemanloukku. Onneksi koirille ei voi sattua mitään. 

1259763.jpg

Tällä kertaa tuholaiset saatiin hoidettua pois, ja oli aika siivota roskat, jotta ne eivät palaisi.

1259762.jpg

Ilmarin tullessa kotiin häntä odotti hirveä uutinen. Kaikki itkivät, kunnes oli aika sanoa viimeiset hyvästit Linalle, ja viedä hauta hautausmaalle.

1259777.jpg

Elämä jatkui. Kesän tultua Natsukin huulilla saattoi jo nähdä aidon hymyn. Aito mammonatavoitteinen nuori nainen riemuitsi kun keksi uuden tavan ansaita rahaa: myymällä osan sadosta.

1259780.jpg

Jälleen koitti aika, jolloin laitettiin parhaat ylle ja heittäydyttiin juhlatunnelmaan. Taas oli Cainin syntymäpäivä! Ilmari laittoi parasta ruokaa mitä tiesi, eli juustoleipiä.

1259781.jpg

Perinteiset ilotulitukset lattiassa, ja sitten... Millainen nuorukainen pojasta tuleekaan?

1259782.jpg

Hyvältä näyttää, hyvältä näyttää. Tietotavoitteinen nuori mies, joka rakastaa ruskeita ja punaisia hiuksia, mutta vihaa hajuvettä. Toivottavasti tämä ei tarkoita toista toisinsuuntautunutta miestä...

Jos luit, niin kommentoithan! Rakentavaa tai ei-rakentavaa, kaikki otetaan vastaan ^_^