Anteeksi että kesti! Olen juuri muuttamassa, ja sitä ennen oli tenttiviikko, niin en ole ehtinyt pelaamaan. Mutta pelko pois, tämä legacy saatetaan loppuun vaikka mikä olisi.

16_00.jpg

Tässä on syy siihen, miksi en ole tehnyt taloesittelyä. Talo ei ole ihan sisustuksen riemuvoitto :) Linakin näköjään päättänyt lähteä pihalle säädyttömästi pukeutuneena... Mitähän naapuritkin ajattelevat.

16_01.jpg

Kaksosten syntymäpäivät koittivat pian. Molemmat saivat omat synttärikakkunsa ja omat pikku juhlansa perheen kesken. Kuvassa Natsuki, tyttölapsi.

16_02.jpg

Natsuki taaperona. Hän ei perinyt kummankaan vanhempansa ihonväriä, vaan jonkin välimuodon (olen asentanut lisää ihonvärejä niiden 4:n perusvärien väliin). Natsukin luonne on seuraavanlainen: sottapytty(4), menevä(10), laiska(4), leikkisä(6), marisija(3).

16_03.jpg

Ja tässä ihastuttava Setsuna, luonteenaan siisti(9), menevä(9), toimelias(9), vakava(5), marisija(1).

16_04.jpg

Harvat vapaahetkensä Ilmari kalasti pihan kauniimmalla puolella, jossa oli pieni lammikko johon oli istutettu kaloja ja saappaita.

16_05.jpg

Lina liittyi mukaan puuhaan, ja myös kaksoset innostuivat tulemaan katsomaan ja ihmettelemään.

16_06.jpg

Pienet tosin kyllästyivät touhuun nopeasti. Ei siinä kalastuksessa ollutkaan mitään hohtoa, aikuiset vain seisoskelivat.

16_07.jpg

Lapset tuntuvat aina kasvavan nopeasti. Natsukista ja Setsunasta tuli kouluikäisiä. Natsuki halusi aina leikkiä piraatteja, ja hän halusi tietysti aina olla kapteeni.

16_08.jpg

Iik, murtovaras! Hän taisi tehdä nyt jonkin virheen kun murtautui rikollisneron (Linan) kotiin.

16_09.jpg

Niinpä sitten kävi näin. Kamera lakkasi toimimasta.

16_10.jpg

Onneksi pariskunta jaksaa vielä söpöillä tässäkin iässä. Ikkunasta avautuu kaunis sivupiha! XD

16_11.jpg

Ilmari kuntoili uutterasti, sillä hänellä oli kiikarissa ylennys passipoliisiksi. Poliisiksi, kuulitte aivan oikein. Ehkä Lina ja Ilmari eivät tiedä toistensa ammateista? Olenko muuten ainoa, jonka mielestä tuo rata näyttää hauskalta...

16_12.jpg

Vanhemmat ottivat velvollisuutensa lasten kasvattajina hyvin vakavasti. Läksyt oli aina tehtävä, ja vanhemmat auttoivat aina kun apua tarvitsi. Välillä meni jo sekaisin kuka opettaa ketäkin.

16_13.jpg

Eräänä aamuna aloitellessaan viikonloppusiivousta yöpuvussaan, Lina löysi kaapinpohjalta omistuskirjan eräästä firmasta, jonka joku hänen esi-isistään oli joskus perustanut. Sittemmin koko kauppa oli unohdettu. Hän päätti hankkiutua siitä eroon, ja myi sen 32 000 simoleonilla! Ja samalla tuli ansainneeksi 100 000 $ elämänsä aikana.

16_14.jpg

Sinä päivänä saapui myös toinen hyvä uutinen: uusi vauva kolkutteli jo ovella.

16_15.jpg

Maha oli jo alkanut hieman pyöristyä, ja Lina vaihtoi asunsa vyötärön kohdalta sopivan joustavaan äitiysmekkoonsa. Ja eihän raskaana oleminen estä mitään normaaleja puuhia, joten appelsiinipuu tuli hoidettua ja uudet kasvit istutettua ajallaan.

16_16.jpg

Raskaana oleva äiti piti hauskaa salaa. Jokaisessa meissä asuu pieni lapsi.

16_17.jpg

Ja iso osa ajasta meni tietenkin nukkumiseen, kun ei tarvinnut töissäkään käydä.

16_18.jpg

Syksyn viimeinen aamu valkeni kuulaana.

16_19.jpg

"Mm, mucho bueno! Herkullisinta puuroa mitä olen syönyt!" Oman puutarhan antimet ovat kyllä sitä parasta.

16_20.jpg

Linalla oli ihmetystä katseessaan, kun hän piteli kolmatta vauvaansa ensimmäistä kertaa sylissään. Hänelle annettiin nimeksi Cain.

16_21.jpg

"Läpyt sille!" Ilmari yritti leikillään läpsäistä kämmenensä yhteen vauvan kanssa, mutta hänen hämmästyksekseen vauva nosti kätensä ihan oikeaoppiseen läpäytykseen.

16_22.jpg

Natsuki tajusi eräänä iltana lopullisesti sen, että koska uusi vauva oli poika, niin Natsuki oli ainoa mahdollinen valinta perijättäreksi.

16_23.jpg

Setsuna leikki paljon koirien kanssa, ja hän opetti koirille kaikki mahdolliset temput mitä keksi.

16_24.jpg

Natsuki yritti keksiä perijättären arvolle paremmin sopivaa puuhaa. Shakki kuulosti hienolta ja aikuismaiselta. Harmi vain että ainoa shakkilauta oli pihalla, osa nappuloista oli jäätynyt lautaan kiinni. Kaiken lisäksi pihalla oli hyytävän kylmä, joten pian jäi koko shakinpeluu.

16_25.jpg

Sitten olikin aika tehdä suursiivous. Jokainen teki osansa, jotta jättitalo saatiin kiiltämään.

16_26.jpg

Sillä nyt juhlittiin Lina-äidin syntymäpäiviä.

16_27.jpg

"Toivon etten rupsahda, toivon etten rupsahda..."

16_28.jpg

Hiukset vähän harmaantuivat, ja vaatteet muuttuivat pehmoisemmiksi, mutta luonne pysyi ennallaan.

16_29.jpg

Enempää vauvoja ei siis olisi tulossa, mutta eiköhän kolmessa jo riitäkin puuhaa.

Olisin kiitollinen kommenteistanne<3 Kertokaa mitä piditte!